Om oss

Vårt mål

Svadia är ett företag där vi fokuserar på att leverera autentiska kvalitetsprodukter från oberoende hantverkare till våra kunder. Vårt främsta mål är att våra kunder ska få en känsla av att köpa direkt från hantverkare från hela världen. 

En hantverkares huvudsyfte är att skapa. Svadia vill tillhandahålla en plattform för alla de hantverkare som antigen inte är digitalt anslutna eller där det finns geografiska utmaningar som gör att produkterna inte kan nå kunden. Vårt mål är att förenkla denna process.

Forskning säger att kunder från Europa har svårt att hitta autentiska hantverksprodukter från Asien på ett och samma ställe. Vi skulle vilja skapa detta ställe, en digital plattform där allt finns. ”Från hantverkare till hemmet” är vårt mål.

 "Kreativitet kräver mod" skriver Henri Matisse. Vi skulle vilja vara det konstnärliga modet. Hantverkaren behöver inte oroa sig för att sälja, utan kan fokusera på hantverket, medan vi tar hand om resten.


Vår vision

Vår vision är att skapa en fusion av olika typer av konst och kulturer. Vi vill uppmuntra hantverkarna att vara medvetna om globalt mode och trender så att de kan bli inspirerade i den kreativa processen. Slutprodukterna blir en fusion av olika konst och kultur med en modern twist.


Vårt uppdrag

Svadias uppdrag är att ge möjligt att uttrycka sig till alla hantverkare som vill oavsett kön.

"Istället för att tänka utanför lådan bli av med lådan!"

Varje hantverkare har en historia. Vi vill höra deras berättelser, hur de skapar dessa fantastiska produkter trots alla utmaningar som finns undervägs.

I dagens moderna samhälle ser vi inte konst och hantverk som innovativt. Sagorna bakom dessa hantverk försvinner långsamt samtidig som vi mister engagemangen för både tillverkningen och användningen av produkterna. Vi vill förmedla dessa berättelser på vår plattform.



JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.